Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling

Zoals bekend speelt de huid een vitale rol door een barrière te creëren tussen de interne omgevingsbalans en de mogelijke schade van de externe omgeving. Daardoor is uw huid onmisbaar en verdient het een goede verzorging.
 
Uw genetisch erfgoed bepaalt niet alleen de snelheid van huidveroudering. Externe factoren, dat wil zeggen de effecten van veroudering door de omgeving, zijn veel belangrijker.
 
Studies tonen aan dat 80-90% van de huidproblemen en veroudering veroorzaakt worden door milieuschade. Genetische factoren en andere intrinsieke factoren zijn ook belangrijk, maar als je wilt, moet je leren en weten hoe je veroudering door de omgeving kunt voorkomen. Roken , zon en oxidanten kunnen het proces van veroudering versnellen.
 
Als er geen aandacht aan wordt gegeven, wordt de collageen- en elastinelaag van de huid aangetast, waardoor vroegtijdige rimpels, vlekken en verslaping van de huid ontstaan. Bovendien is er een aanleg voor huidkanker.
 
Het doel van een specialistische gezichtsbehandeling is om de poriën te reinigen, om de huid van zuurstof te voorzien, om helderheid, vitaliteit en frisheid te geven en om gifstoffen te verwijderen met lymfedrainage.
 
Een gezichtsbehandeling is een applicatie die ongeveer 1 uur duurt. Na de huidanalyse wordt bepaald wat er in de behandeling wordt gedaan.
 
De huid wordt gereinigd met een geschikte reiniger en dode huidlagen worden verwijderd door middel van een peeling. Vervolgens wordt de huid gestoomd om de poriën te openen en worden de mee-eters en verstoppingen van de huid gereinigd. Na de tonische toepassing wordt een gezichtsmassage uit gevoerdt. Afhankelijk van de behoeften van de huid kunnen verschillende serums en maskers op het gezicht worden aangebracht. Aan het einde van de behandeling wordt het verstevigende en hydraterende proces uitgevoerd en wordt de behandeling beëindigd.
 
De gezichtsbehandeling moet eenmaal per maand worden gedaan om de huid te beschermen tegen externe factoren en jarenlange slijtage.