Hydra4face

Hydra4face

Hydra4face maakt gebruik van een unieke technologie voor het reinigen en hydrateren van de huid. De combinatie van zuigkracht en insluizing van super serums zoals; peptides, antioxidanten en (fruit)zuren zijn perfect om verstopte poriën diep te reinigen. Dit resulteert onmiddellijk in een zachtere huid met een stralende gloed in slechts drie stappen;
 
REINIGING + PEELING: een intensieve reiniging van je huid door middel van een milde peeling op basis van glycolzuur en salicylzuur. Dode huidcellen worden verwijderd en we halen je mooie, nieuwe huid tevoorschijn. De huid is nu ook beter in staat om werkstoffen op te nemen.
 
EXTRACTIES + HYDRATATIE: onzuiverheden uit de poriën worden verwijderd door middel van een pijnloze zuiging. Het gepatenteerde Vortex-fusie technologie zuigt dode huidcellen, mee-eters en onzuiverheden op waardoor de poriën heel schoon worden. Tegelijkertijd krijgt de huid een intensieve voeding met hydraterende werkstoffen.
 
INSLUIZEN + BESCHERMEN: we brengen nu een combinatie aan van antioxidanten en peptiden om de huid grondig te voeden en een mooie straling te geven. 
 
Indicatie
 
Fijne lijntjes/Rimpels
Verlies van huid elasticiteit 
Vette huid 
Verstopte poriën 
Vergrote poriën 
Mee-eters/ Comedonen 
Acne 
Ongelijkmatige huidteint/ huidtextuur 
Gebrek aan vitaliteit in de