Laser ontharing

Laser ontharing

Cynosure & Gentle lase pro u (Alexanderite laser)
 
Vrijwel iedere vrouw en man heeft last van ongewenste haargroei op bepaalde lichaamsdelen. Het regelmatig scheren, epileren of harsen van deze haargroei kan zorgen voor huid irritaties en het kost bovendien veel tijd. Een betere duurzame oplossing is permanente ontharing. Laser ontharing met Cynosure (Alexanderite laser) is de meest effectieve behandeling om ongewenste haargroei definitief te verwijderen en u kunt het niet vergelijken met de behandelmethoden die in andere schoonheidssalons worden aangeboden.
 
WERKING
Het principe van laser ontharen is gebasseerd op selectieve fotothermolyse, dit is een reactie waarbij licht met een zuivere golflengte wordt omgezet in warmte. De aanwezigheid van pigment (melanine) in het haar dat als geleider werkt is van belang voor de benodigde reactie warmte. De Cynosure stuurt laserlicht met een specifieke golflengte van 755 mm, die tot diep in de haarkern doordringt en wordt geabsorbeerd door het aanwezige pigment. De energie wordt omgezet in een warme ontwikkeling bij de stamcellen van de te verwijderen haarfollikels, terwijl het weefsel eromheen onaangetast blijft. De verhitte stamcellen komen kortstondig boven een bepaalde temperatuur en worden daardoor uitgeschakeld. De groei van nieuwe haartjes is daarna niet meer mogelijk. Zowel dikke en dunnere haren kunnen worden aangepakt alsmede dieper gewortelde haren, zoals bij de rug en de benen, die voor andere energiebronnen als IPL gewoon niet bereikbaar zijn.
 
SNEL RESULTAAT EN MINDER PIJN 
Cynosure laser is anders dan de andere methodes. Door het hoge energie vermogen levert het een snel en effectief resultaat. Haren die 3 mm zijn gegroeid kun je met Cynosure behandelen, dat betekent dat je je gezicht niet meer hoeft te scheren zoals bij andere laser methodes wel moet en het systeem maak bovendien gebruik van een uniek koelsysteem. Met het koelsysteem kun u de behandeling pijnloos ervaren en geeft het extra bescherming voor uw huid. Al na de eerste behandeling ziet u duidelijk resultaat en na gemiddeld 4 tot 8 behandelingen ben u definitief van uw ongewenste haargroei af. De behandeling voor laser ontharen met de Alexandrite laser is wetenschappelijk gedocumenteerd. De Cynosure Alexandrite laser is medisch erkend en FDA goedgekeurd.
 
VEILIG EN HYIENISCH
Door de specifieke eigenschappen van de Cynosure is een behandeling absoluut veilig voor uw huid. In tegenstelling tot andere systemen is er geen direct contact met de huid waardoor het smeren van gel tijdens de behandeling niet nodig is. Deze eigenschappen dragen bij aan comfort en hygïene tijdens de behandeling.